Całość kompetencji w skrócie: katalog produktów 2016/2017

Data: 16/11/2015

Całość kompetencji w skrócie: katalog produktów 2016/2017

Oferując ponad 60 000 artykułów, HellermannTyton zalicza się do wiodących producentów i dostawców wysokiej jakości produktów do wiązania, mocowania, ochrony, oznaczania i instalacji przewodów oraz kabli.
Dzięki katalogowi elektrycy, inżynierowie, projektanci, jak i wyspecjalizowani hurtownicy otrzymują praktyczne narzędzie, które zapewnia szybką orientację w poszukiwaniu produktów, dostarczając przy tym licznych przykładów zastosowań typowych dla branży.

„Również w epoce cyfrowej nasz wydrukowany katalog jest wysoko ceniony przez klientów i partnerów handlowych ze względu na swoją przejrzystość i bogactwo informacji”, zauważa Stephan Jungermann, dyrektor ds. marketingu i sprzedaży grupy HellermannTyton.

„Zmodernizowaliśmy również nasz serwis internetowy, dzięki czemu pełną ofertę produktów można odnaleźć w każdej chwili online, czy to z komputera PC, laptopa, tabletu, czy też smartfona – i to w 19 językach.”
Przegląd nowości:

−    Szybsze porównywanie produktów i danych technicznych
−    Indywidualne rozwiązania systemowe dla potrzeb przemysłowych
−    Przegląd materiałów w formie dodatkowego poręcznego załącznika
−    Wszystkie produkty i informacje dostępne w każdej chwili online

Nowy katalog produktów 2016/2017 jest już dostępny bezpłatnie pod nr tel.  49 (0)4122/701-0 lub za pośrednictwem strony internetowej www.HellermannTyton.pl/katalog można go też natychmiast wyszukać i przeglądać online! Nowy katalog produktów 2016/2017 firmy HellermannTyton jest już dostępny.

Skontaktuj się z nami!

Update: 22/04/2017 © HellermannTyton 2016